Back to top

Noe for alle

Atrium 73 har 27 leiligheter av ulik størrelse hvorav alle er romslige og lyse med gode kvaliteter. Alle leilighetene har fritt, luftig utsyn og gode solforhold. Planløsningene er arealeffektive med store vindusflater, god takhøyde, terrasse og heis mellom garasje og boder til hvert plan. I toppetasjen finner du de to mest spektakulære penthouse leilighetene i hele Gol. Her er ikke interiør fastsatt, og du kan være med å ha inn virkning på hvordan din penthouse vil se ut. Med et smakfullt og tidløst utgangspunkt ligger alt til rette for å skape et hjem med varm og harmonisk atmosfære.

Inviterende interiør

Leilighetene har gjennomgående høy standard og med solide materialvalg, gir dette leiligheter med kvalitet og karakter – og det lille ekstra. Enstavs eikeparkett, glatte, malte vegger hvor du selv kan velge farge, eller om man ønsker den foreslåtte fargepaletten. En rolig og behagelig palett med de varme, dempede tonene i kombinasjon med eik og mørk varm grå som gir en lun og trygg atmosfære. Takene er malt hvite. Moderne fyllingsdører er med på å løfte inntrykket og kvaliteten. Dørene er en malt mørk varm grå som karm og gerikt, i harmoni med vinduene i samme farge.

Kom inn!

Kjøkkenet er boligens hjerte. Her er det romslig og funksjonelt med gode arbeidsplasser og godt med oppbevaring. Standard kjøkken vil bli levert av lokal leverandør. Modellene som leveres er tenkt levert med glatte fronter, som leveres i mange farger og gir muligheter til smakfulle kombinasjoner. Benkeplater i praktisk og vedlikeholdsfri laminat.

Sov godt!

I de fleste leilighetene har hovedsoverommet eget bad og godt med garderobeplass. De fleste leilighetene har to soverom. Noen av soverommene kan igjen deles opp til to soverom slik at man kan velge å ha separat gjesterom og kontor, eller et stort og romslig soverom i tillegg til hovedsoverom. De største leilighetene har tre soverom.

Meld en generell interesse

Er du interessert i en av boenhetene i atrium73? Send en generell interesse med skjemaet under.

    a
    Get In Touch With Us Today

    Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

    +585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
    fb tw in