Back to top

Det du kanskje lurer på

Når man skal kjøpe leilighet, finnes det nesten ikke en ting man ikke lurer på. Her finner du svar på noen av de mest spurte spørsmålene. Er det noe annet vi kan hjelpe deg med?
Tips, triks, planlegging? Ja, hva som helst. Ikke nøl med å ta kontakt!

Bokvalitet

Hvor ligger leiligheten?

Få enkel og intuitivt oversikt over hvor de ulike leilighetene ligger i boligvelgeren.

Hvor mange leiligheter er det i hver etasje?

Det er 4 etasjer med leiligheter på 7-8 stk. i hver etasje. Den øverste etasjen har bare 2 enheter som er våre penthouse leiligheter.

Når er ferdigstillelse? Når kan jeg flytte inn?

Prosjektet har en estimert ferdigstillelse andre halvår 2024.

Hva leveres av kjøkken og bad?

Kjøkken leveres av lokal leverandør. Endelig leverandør er ikke avklart.

Er det mulig å endre ting i leiligheten?

Innvendige endringer er mulig. Ta kontakt med megler for å avklare dine tanker - så tar vi dette videre med utbygger.

Hva er inkl. i felleskostnadene?

Felleskostnader, drift og vedlikehold dekker mange kostnader som en eneboligeier ellers må betale. Dette er kostnader som; renovasjon, vann og avløp, eiendomsskatt, forsikring av bygningsmassen, forretningsførsel, revisjon, vedlikehold (langsiktig og kortsiktig), snøbrøyting/strøing/gressklipping, strøm til felleslys, service på teknisk anlegg som ventilasjon og heis, etc.

Området rundt atrium73

Hva kommer foran byggene?

atrium73 ligger midt i Gol sentrum, så hovedstripen vil komme rett foran bygget. Sparebank1 ligger ved siden av bygget og Pers hotell er på andre siden av veien.

Hvordan er området?

Området er en herlig kombinasjon av å bo sentralt i Gol, samtidig som man har natur og rekreasjonsområder rett utenfor døra. atrium73 gir deg mange muligheter på korte avstander. Alt fra kjøpesenter til aktiviteter i skogen er bare noen få minutter med bil, eller ved veldig overkommelige avstander på sykkel eller til fots.

Hvordan er solforholdene?

atrium73 ligger flott til på Gol-flaten, solen står opp i øst og går ned i vest. Det vil si at solen alltid vil vise seg fram til de som bor i atrium73.

Hvordan kjøper jeg?

Hvordan går jeg frem for å kjøpe?

Ønsker du å kjøpe en leilighet, kontakt megler snarlig – så setter vi i gang prosessen med å finne den leiligheten som vil passe deg og dine behov.

Hvor kan jeg møte megler?

Vi holder til midt i Gol sentrum, i samme lokaler som Sparebank 1 på Gol. Her har vi alt av tegninger og informasjon man trenger. Velkommen innom!

Når skal jeg betale? Hvordan er prosessen videre?

Når kjøpekontrakt og endelig avtale er inngått, forfaller 10% av kjøpesummen til betaling. Dette skjer etter at utbygger har stilt en garanti til deg som kjøper. Garantien er på 3% av kjøpesummen frem til overtagelse. Så trappes garantien opp til 5% av kjøpesummen. Garantien varer i 5 år. Resterende betaling skjer i forbindelse med overtagelsen, senest to virkedager før. Informasjon om innbetaling vil du få av eiendomsmegler.

Finansiering på plass før jeg legger inn bud?

Vi anbefaler deg å snakke med din bank før man legger inn bindende bud på en leilighet. Dersom du ønsker å sikre deg muligheten for å kjøpe, kan du ringe megler for å reservere en leilighet frem til du har fått snakket med banken din. Eiendomsmegler 1 har et tett og nært forhold til Sparebank1 Hallingdal Valdres. Gå inn på linken her for å starte prosessen med å søke lån. www.sparebank1.no/nb/bank/privat/lan.html

Skal selge egen bolig for å flytte i leilighet, hvem kan hjelpe meg med det?

Vi i Eiendomsmegler 1 Fjellmegleren AS på Gol bistår deg gjerne med dette. Kontakt oss for en hyggelig prat på 32 02 99 00 og spør etter Marte eller Håkon – så hjelper vi deg gjerne. For du som kjøper av leilighet i Atrium73 BRL, får du et gunstig tilbud ved salg gjennom Eiendomsmegler 1 Fjellmegleren.

Hvordan fungerer salgsstarten?

Salget er i gang, så kontakt eiendomsmegler snarlig for å få den informasjon du trenger.

Kontakt megler

Hvis du skulle ha flere eller andre spørsmål kan du kontakte en av våre meglere.

Håkon Wøllo

Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig

+47 413 34 370 / hw@em1fjellmegleren.no

Marte Brenna Gabrielsen

Eiendomsmegler MNEF

+47 940 39 900 / mg@em1fjellmegleren.no

Meld en generell interesse

Er du interessert i en av boenhetene i atrium73? Send en generell interesse med skjemaet under.

    a
    Get In Touch With Us Today

    Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

    +585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
    fb tw in